اتوماسیون صنعتی و هوشمند

بررسی جدیدترین راهکارهای هوشمند سازی و اتوماسیون های صنعتی و خانگی

اتوماسیون صنعتی و هوشمند

بررسی جدیدترین راهکارهای هوشمند سازی و اتوماسیون های صنعتی و خانگی

باز کردن کرکره برقی بدون برق

چگونه کرکره برقی و درب پارکینگ را بدون ریموت باز کنیم؟

در سال‌های اخیر، هنگامی‌که افراد برای خرید یا اجاره یک واحد آپارتمان به مالک مراجعه می‌کنند اولین سوالی که مطرح می‌شود وجود پارکینگ در ساختمان و امکان استفاده از آن است. بنابراین، می‌توان گفت دومین موردی که به آن توجه می‌شود درب پارکینگ خواهد بود که بدون شک اغلب افراد درب پارکینگ اتوماتیک را انتخاب خواهند کرد زیرا امنیت بیشتری را در محیط برقرار می‌سازد.

 

همانطور که در گذشته به آن پرداختیم درب اتوماتیک پارکینگ در انواع مختلف و با قابلیت های متفاوت به بازار عرضه می‌شود که شما با توجه به عرض ورودی ساختمان و بودجه خود می‌توانید دست به انتخاب بزنید. در این میان درب اتوماتیک نیز خالی از اشکال نیست، در این مقاله به رایج ترین مشکل درب اتوماتیک یعنی « خرابی یا عدم دسترسی به ریموت کنترل » و باز کردن درب پارکینگ بدون ریموت خواهیم پرداخت. پس با ما همراه شوید.

پایین آوردن کرکره برقی بدون ریموت

گاهی اوقات برای شما پیش می‌آید که می‌خواهید، اقدام به پایین آوردن کرکره برقی بدون ریموت و بستن درب اتوماتیک پارکینگ کنید، در این صورت می‌توانید از روش‌های زیر جهت انجام این کار استفاده کنید:

  • استفاده از روش برد به صورت دستی :

این روش به کمک دکمه تایمر برد درب برقی پارکینگ انجام می‌شود. در این حالت دکمه تایمر را تا زمان چشمک زدن آن فشار دهید و بعد از آن دکمه D که بر روی برد درب اتوماتیک قرار دارد، را انتخاب نموده و برای بستن درب برقی پارکینگ و پایین آوردن کرکره برقی یک زمان دلخواه به آن بدهید.

  • استفاده از روش دیپ سوئیچ :

در این روش برای پایین آوردن کرکره برقی و بستن درب اتوماتیک پارکینگ از سه سوئیچ تعبیه شده در موتور درب برقی استفاده می‌شود.

این سه سوئیچ برای فعال یا غیرفعال کردن تایمر اتوماتیک و چپ‌گرد یا راست‌گرد کردن موتور درب برقی تعیین شده است.

یکی از روش های مرسوم برای خلاص کردن موتور کرکره برقی استفاده از کلید یا دستگیره خلاص کن کرکره برقی می باشد 

علت بالا نرفتن کرکره برقی
علت بالا نرفتن کرکره برقی

از جمله مشکلاتی که ممکن است برای هر واحد تجاری، صنعتی و هر مغازه‌ای اتفاق بیفتد، بالا نرفتن کرکره برقی است.

دلایل اصلی بالا نرفتن کرکره برقی می‌تواند به صورت زیر باشد:

  • خرابی موتور کرکره برقی

با توجه به اینکه حرکت کرکره و تیغه‌های آن توسط موتور کرکره برقی انجام می‌شود، در صورت بروز هر نوع مشکل مکانیکی و الکتریکی در موتور، کرکره برقی نمی‌تواند بالا برود؛ بنابراین با تعمیر موتور کرکره برقی می‌تواند از این مشکل جلوگیری کرد.

  • خرابی برد کرکره برقی

خراب بودن برد کرکره برقی، می‌تواند علتی برای بالا نرفتن کرکره برقی باشد. در صورت بروز این مشکل باید برد کرکره برقی توسط تعمیرکار تعویض شود.

  • وجود گیر در تیغه‌های کرکره
  • تنظیم نبودن اندازه تیغه‌های کرکره و رگلاژ نشدن آن‌ها
  • کیفیت پایین قسمت‌های مختلف کرکره برقی
  • نصب غیر اصولی کرکره‌های برقی
  • خراب شدن یا کار نکردن ریموت کرکره برقی
  • خراب شدن رسیور کرکره برقی

یکی از دلایل خراب شدن رسیور درب پارکینگ می‌تواند نفوذ آب به آن باشد. در صورتی که قصد شستن کرکره برقی درب پارکینگ را دارید، باید مراقب باشید که آب به رسیور کرکره برقی نفوذ نکند.

موارد بیان شده می‌تواند دلیلی بر بالا نرفتن کرکره‌های برقی باشد که تعمیر یا تعویض آن‌ها توسط یک تعمیرکار ماهر و مجرب می‌تواند از بروز این مشکلات جلوگیری کند.


این روزها قطع جریان الکتریسیته امری محتمل است که در بسیاری از نقاط جهان و با علل گوناگون رخ می‌دهد. بنابراین، باید تمهیدات و پیش بینی های لازم را کرد تا از بروز مشکلات جدی جلوگیری بعمل آورد.

زمانی‌که برق قطع می‌شود، سیستم درب اتوماتیک به علت نرسیدن انرژی به سنسورهای موجود و عدم اتصال فرکانس های آن دچار اختلال شده، در نتیجه امکان باز شدن درب وجود ندارد. یکی از راه حل‌های مقابله با این مشکل، استفاده از سیستم خلاص کن دستی تعبیه شده در این نوع درب است تا تردد وسایل نقلیه امکانپذیر گردد. اما در عین حال نباید از تجهیز درب اتوماتیک به سیستم UPS غافل شد.

  • سیستم برق اضطراری

سیستم برق اضطراری درب اتوماتیک یا UPS از قوی ترین سیستم‌هایی است که برای جلوگیری از اخلال در عملکرد دستگاه در زمان قطعی برق در نظر گرفته می‌شود. اگر در محیط زندگی شما برق بطور مداوم قطع و وصل می‌شود یا فیوز و کنتور برق دچار پرش می‌شوند، برای جلوگیری از بروز مشکل در سیستم عملکرد درب اتوماتیک می‌توانید از UPS استفاده کنید.

این سیستم بصورت خودکار در زمان قطع برق وارد عمل شده و نیروی لازم را برای شروع به کار موتور درب اتوماتیک فراهم می‌کند. UPS با انرژی که در خود ذخیره می‌کند، این امکان را فراهم می‌سازد تا در زمان قطع برق، بدون ریموت کنترل درب باز و بسته شود. این تکنولوژی قطعی برق را تشخیص می‌دهد و به صورت اتوماتیک وارد عمل می‌شود. دفعات باز و بسته درب کرکره‌ای بدون ریموت به میزان انرژی UPS بستگی دارد. بدین معنا که سیستم های برق اضطراری توان و قدرت متفاوتی دارند و برخی از آنها بین ۳ تا ۸ ساعت و نوع قوی‌تر می‌تواند تا ۲۴ ساعت کار کند.

سیستم UPS از حساسیت های متفاوتی برخوردار است بدین معنا که نوع به کار رفته در پارکینگ ها باید کاملاَ هوشمند بوده تا درب به جهت برقراری امنیت بصورت کامل بسته شود. قطعا میزان حساسیت و هوشمندی سیستم برق اضطراری به کار رفته در بانک ها، طلافروشی ها یا صرافی ها به قدری پیچیده است که در صورت قطعی برق به سرعت وارد عمل شده و تمامی راه های ورود و خروج به صورت اتوماتیک قفل می‌شوند. سیستم برق اضطراری اماکنی که امنیت چندین برابر نیاز دارند، قابل برنامه ریزی بوده و کارشناسان می‌توانند حالت های مختلفی برای آن تعریف کنند.

گاهی اوقات در حین بسته شدن درب پارکینگ جریان الکتریکی قطع می‌گردد و درب در میان راه باقی می‌ماند در این حالت سیستم برق اضطراری وارد عمل شده و درب را بصورت کامل می‌بندد تا امنیت در ساختمان برقرار گردد.

 خلاص کردن و باز کردن درب زیرسقفی پارکینگی ; “سکشنال” بدون  ریموت + ویدئو

اگر قصد خرید UPS برای درب اتوماتیک پارکینگ را دارید ابتدا باید نوع موتور درب یا کرکره را مشخص کنید. زیرا در برخی از موتورهای کرکره برقی پارکینگ بصورت پیش فرض UPS و باتری بک آپ قرار دارد که در صورت عدم عملکرد باید از تکنسین ها بخواهید در محل حاضر شوند و مشکل عدم عملکرد صحیح آن را بررسی نمایند. اما اگر موتور درب پارکینگ شما فاقد UPS بود می‌توانید با پرداخت هزینه مشخص آن را خریداری نمایید و از افراد خبره در این زمینه بخواهید آن را برای شما نصب کرده و شما را با شیوه عملکرد آن آشنا نمایند.

  • خلاص کن دستی درب اتوماتیک

شیوه دیگری که در صورت خرابی ریموت یا عدم دسترسی به باتری آن، برای باز و بسته کردن درب اتوماتیک می‌توان استفاده کرد، سیستم خلاص کن دستی است. در این شیوه با خلاص کردن محور گیربکس بدون نیاز به برق اضطراری، می‌توان درب را باز و بسته کرد. ماهیت این کلید به گونه‌ای است که با قرار گرفتن در قسمتی از موتور گیربکس و چرخاندن آن امکان باز و بسته شدن درب اتوماتیک پارکینگ و تردد وسایل نقلیه را در زمان‌های مشخص فراهم می‌کند. بهتر است بدانید که تمام درب های برقی دارای کلیدی مخصوص هستند که همراه با درب اتوماتیک یا کرکره برقی نصب می‌شوند که باید در هنگام خلاص کردن دستی، کلید را در محور گیربکس قرار دهید و بچرخانید.

متخصصین بر این باورند که در زمان قطع جریان برق با استفاده از سیستم خلاص کن دستی و آچار خلاص کن آلن می‌توان درب را به راحتی به حرکت درآورد. در این روش، کلید بر روی بخش مشخصی از گیربکس موتور قرار می‌گیرد که با چرخاندن آن درب باز و بسته می‌شود. فراموش نکنید که استفاده از این روش باعث فشار آمدن به موتور درب اتوماتیک شده که در صورت تداوم منجر به خرابی درب می‌گردد. پس بهتر است در اولین فرصت اقدام به تعمیر یا خرید باتری برای ریموت درب نمایید.

در نهایت اگر می‌خواهید درب پارکینگ یا کرکره اتوماتیک را بدون ریموت باز کنید باید به یکی از دو روش بالا که بطور مفصل به آنها پرداختیم، روی آورید. اگر درب پارکینگ شما از قبل به یکی از این دو سیستم مجهز شده است، بدون شک با عملکرد آن آشنایی دارید و دچار مشکل نخواهید شد. اما اگر نیاز است که درب شما به یکی از سیستم های موجود مجهز گردد، توصیه می‌کنیم از متخصصین تعمیر درب اتوماتیک و تعمیرکار کرکره برقی بخواهید در محل حاضر شده و بررسی های لازم را انجام دهند تا بهترین پیشنهاد را به شما ارائه دهند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد