اتوماسیون صنعتی و هوشمند

بررسی جدیدترین راهکارهای هوشمند سازی و اتوماسیون های صنعتی و خانگی

اتوماسیون صنعتی و هوشمند

بررسی جدیدترین راهکارهای هوشمند سازی و اتوماسیون های صنعتی و خانگی

تعمیر راهبند

راهبند برقی و تعمیر آن

تعمیر راهبند اتوماتیک نیاز به تعمیرکاران حرفه­ای مجرب داردکه در رابطه با این موضوع در این مقاله خواهیم پرداخت.

راهبند وسیله ای می­باشد، که مانع از عبور و خروج هرگونه وسیله­ ی نقلیه می­شود تا زمانی که نگهبان اجازه عبور بدهد. تقریبا همه­ ی افراد در هنگام عبور و مرور از خیابان با راهبند آشنا شده اند که بیش­تر برای نظم دادن و سازماندهی از رفت وآمد استفاده می­شود.

راهبند­های اتوماتیک که بیش­تر در مکان­های شلوغ و مکان­هایی که تردد و عبور مردم زیاد است استفاده می­شود، مانند بازار و پاساژ، کارخانه­ ها و ادارات و ایستگاه راه ­آهن و از این قبیل مکان­هایی که محل عبور افراد می­باشد. حتی در هنگام عبور از شهرها و در زمان پرداخت عوارض هم با آن­ها برخورد داریم، این راهبند های اتوماتیک که به طور افقی به یک پایه متصل می­باشند، حدود یک متر از زمین فاصله دارند.

راهبند اتوماتیک در انواع مختلفی می­باشندکه در ادامه در رابطه با آن­ها صحبت خواهیم کرد.  برخی از راهبندها به گونه­ های می­ باشند که امکانات زیادی دارند و بر روی آن­ها می شود، از دستگاه کارت خوان و ریموت کنترل، دوربین پلاک­خوان و… نصب و به کار گرفت. راهبند برقی در دوجهت بررسی می­شود که شامل افقی و عمودی و از سمت دیگر شامل نوع موتور و سیستم داخلی است.

یکی از علت­های اصلی نصب راهبندها جلوگیری از سرعت بالای وسایل نقلیه در مکان­های پرتردد می­باشد که مانع از خسارت­های جانی و مالی می­شود، به همین دلیل است که در مکان­هایی مانند بازار و فروشگاه و سایر مکان­های شلوغ از این تجهیزات استفاده می­کنند.

تعمیر انواع مختلف راهبند اتوماتیک

راهبند ها انواع مختلفی دارند و در اندازه­ های گوناگونی با ارتفاع یک متر از زمین قرار دارند. راهبند میله ای، راهبند ستونی و راهبند کفی از انواع آن می­باشند که هرکدام ویژگی­هایی دارند و در مکان­های خاصی از آن­ها استفاده می­شود، در میان تمام این راهبندها، از راهبند میله ­ای بیشتر در کشور ما استفاده می شود. راهبند میله ­ای خود به دو دسته ی الکترومکانیک و هیدرولیک تقسیم می­شود که هرکدام ویژگی های خود را دارند و در مکان­های مختلفی از آن­ها استفاده می­شود. تفاوتی که این دو راهبند با یکدیگر دارند، این است که از راهبند های هیدرولیک در خیابان­های شلوغ و مکان­های پر تجمع استفاده می­کنند و از راهبندهای الکترومکانیک نیز در مکان­هایی که تردد جمعیت کم­تر می­باشد مورد استفاده قرار می­گیرد.

راهبند زنجیری: راهبند زنجیری خیلی مورد استفاده قرار نمی­گیرد ولی از مزیت­هایی که به نسبت بقیه دارد این است که، این راهبند به طور کامل جلوی درب را تحت پوشش قرار می­دهد به طوری که یک موتور و یا دوچرخه هم نمی­تواند از آن جا عبور کند و به گونه­ای می­باشدکه دو وسیله ای که در قسمت های چپ و راست قرار دارند به وسیله­ی زنجیری به هم متصل می­باشند، به همین دلیل به آن راهبند زنجیری می­گویند.

راهبند بازویی : این نوع راهبند نسبت به بقیه بسیار استفاده می­شود و دلیل آن هم به علت سرعتی که دارد است و بیش­تر درب ورودی پارکینگ ها و مکان­های اداری نصب می­گردد و در هنگام عبور وسایل نقلیه به سرعت حرکت کرده و راه را باز می­کند.

راهبند ستونی : استفاده از این راهبند­ها امنیت بالایی دارد و به همین دلیل در برخی از مکان­های نظامی نیز استفاده می­شود، این راهبند را به گونه­ای طراحی کرده­اند که موتور و دوچرخه و از این قبیل وسیله­ ها می توانند از آن عبور کنند و فقط ماشین است که اجازه عبور می­خواهد. گاهی اوقات نیز در زمان­های خاصی از این راهبند برای بستن خیابان­ها به کار گرفته می­شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد